Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
$
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
Κατηγορίες

ΑΙΘΕΡΑΙΑ ΕΛΑΙΑ

ΑΙΘΕΡΑΙΑ ΕΛΑΙΑ

Αιθέρια έλαια

Τα αιθέρια έλαια είναι  αρωματικά αποστάγματα που αποθηκεύονται στα φύλλα λουλουδιών, των φρούτων, σε  σπόρους, φλοιούς και ρίζες από  διαφορετικά  είδη φυτών. Παράγονται με την μέθοδο της   απόσταξης  με ατμό, με  ψυχρή έκθλιψη κα, και είναι 100% φυσικά. Συνεχής έλεγχοι από ειδικά εργαστήρια εγγυώνται την σταθερά υψηλή ποιότητα και καθαρότητα τους.Ο αριθμός των φυσικών συστατικών που απαρτίζουν τα αιθέρια έλαια  κάνει το άρωμα τους  μοναδικές συνθέσεις της φύσης, μυρωδιές που μπορεί να είναι αναζωογονητικές και τονωτικές  να μας ενεργοποιούν  ή να μας χαλαρώνουν.Η χρήση τους θα ξυπνήσει τα συναισθήματα και θα διεγείρει την φαντασία μας, η συνειδητή ενασχόληση  με  αυτά είναι μια μεγάλη χαρά, το άρωμά τους μπορεί να είναι σαν μια ηλιαχτίδα  που φωτίζει μια γκρίζα ημέρα και φέρνει στο νου την  ευθυμία και τη φρεσκάδα από παρθένα τοπία.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ
Τα αιθέρια έλαια είναι συμπυκνωμένες ουσίες και μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα εάν δεν αραιωθούν. Θα πρέπει να τοποθετούνται στο δέρμα μόνο σε συνδυασμό με ένα λαδί σώματος και πάντα να χρησιμοποιούνται με φειδώ.
Δεν θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα  μάτια και τους βλεννογόνους σε καμία περίπτωση. Τα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως και στην θερμότητα και για αυτό θα πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινά και δροσερά μέρη, ώστε να διατηρούν  το άρωμα και τις ιδιότητες τους. Να φυλάσσονται μακριά από τα παιδιά.   

Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
..
3,95€
..
3,95€
Citronella Προέλευση Κίνα Ανάκτηση με απόσταξη ατμού των φύλλων του βοτάνου Cymbopogon nardus ..
3,95€
..
3,95€
..
3,95€
Ευκάλυπτος προέλευση Κίνα  Ανάκτηση με απόσταξη ατμού των φύλλων και κλαδιών του φυτού Eu..
4,90€
..
3,95€
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Προελευση Ελλαδα Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι (orange essential oil), προέρχεται απ..
4,90€
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...
Opencart Theme Download